id: 32495
Title: Технологія продуктів з комбінованим складом сировини. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 – харчові технології, освітньо-професійна програма харчові те
Authors: Соломон А.М.
Keywords:
Date of publication: 2022-12-13 08:50:39
Last changes: 2022-12-13 08:50:39
Year of publication: 2022
Summary: Програма навчальної дисципліни «Технологія продуктів з комбінованим складом сировини» спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього фахівця.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32495.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32495.pdf Size : 685554 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|