id: 32621
Title: Удосконалення технології купажування соків шляхом використання надвисокочастотної енергії
Authors: Коляновська Л.М.
Keywords: Купажування, фруктові соки, мікрохвильове поле нерезонаторної дії
Date of publication: 2023-03-13 10:45:01
Last changes: 2023-03-13 10:45:01
Year of publication: 2023
Summary: Технології прагнуть вдосконалення і цей процес практично безкінечний. В технології купажування соків актуальним залишається не тільки найоптимальніший підбір складових для купажу, а й технологічні особливості процесів теплової обробки. В роботі нами обґрунтовано вдосконалення технологічної проблеми пастеризації купажованих соків за рахунок обробки надвисокочастотною енергією мікрохвильового поля нерезонаторної дії
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32621.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Міжнародна наукова інтернет-конференція на тему: «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення» (випуск 74). Тернопіль Україна – Переворськ Польща. 6-7.02.2023 р.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32621.pdf Size : 1427396 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|