id: 3329
Title: Спосіб підвищення якості м"яса курчат-бройлерів
Authors: В. П. Бородай, А. І. Вертійчук, В. В. Мельник, Н. П. Пономаренко
Keywords: курчата-бройлери, фітопрепарат, чорнобривці, жива маса, пігментація шкіри, дегустація м"яса, смак
Date of publication: 2011-06-21 10:44:16
Last changes: 2011-06-21 10:44:16
Year of publication: 2011
Summary: Наведено результати оцінки якості м"яса курчат-бройлерів, яким згодовували фітопрепарат із чорнобривців.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3329.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3329.zip Size : 15627866 byte Format : Access : For all
| |
|
|