id: 33600
Title: Проєкт цеху з виробництва фруктових консервів у ТОВ «Фруктона-ВН»
Authors: Гудзь Євгеній Анатолійович
Keywords: концентрований сік, айва, сливи, концентрування, консервування, сировина, технологія, якість, безпека
Date of publication: 2023-05-31 10:34:03
Last changes: 2023-05-31 10:34:03
Year of publication: 2023
Summary: З усіх видів плодоовочевого консервування в Україні найбільш поширене виробництво соків, консервування овочів (огірків, помідорів, горошку, кукурудзи, квасолі та ін.), виробництво джемів, фруктових желе, компотів та ін. В проєкті запропоновано виробництва двох видів продукції Концентрований неосвітлений сливовий сік та Сироп айвовий На період сезону переробки сировини для ліній соку планується тоьохзмінна та сиропу двохзмінна робота цеху. На основі графіка роботи лінії складено виробничу програму роботи цеху. Запропоновано рецептуру і норми витрат сировини і матеріалів для виробництва 1000 кг консервів Концентрований неосвітлений сливовий сік та Сироп айвовий
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33600.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33600.pdf Size : 823383 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|