id: 33820
Title: Методичні вказівки до виробничої практики для студентів першого «бакалаврського» рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування».
Authors: Лопатюк Р.І., Ставська Ю.В.
Keywords:
Date of publication: 2023-09-25 08:45:47
Last changes: 2023-09-25 08:45:47
Year of publication: 2023
Summary: Методичні вказівки до виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму практики, мету, завдання, результати практики і її місце у навчальному процесі, а також планування та вимоги до її проведення, індивідуальні завдання та обов`язки що висуваються до студентів під час проходження практики.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33820.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33820.pdf Size : 588561 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|