id: 33906
Title: Технологія зберігання і переробки плодів, овочів і винограду. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання факультету агрономії та лісівництва, галузі знань: 20 Аграрні науки та продовольство спеціальн
Authors: Мазур О.В., Панцирева Г.В.
Keywords: Переробка плодів, овочів, винограду, консервування, зберігання.
Date of publication: 2023-09-25 09:51:22
Last changes: 2023-09-25 09:51:22
Year of publication: 2023
Summary: Викладено основні методичні вимоги щодо вивчення курсу «Технологія зберігання та переробки плодів, овочів і винограду». Подано довідковий матеріал, перелік запитань, які виносяться на самостійне опрацювання, теми рефератів і презентацій, список рекомендованих інформаційних джерел. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи допоможе студенту засвоїти теоретичний курс і набути практичних навичок. Подано довідковий матеріал, перелік запитань, які виносяться на самостійне опрацювання, теми рефератів і презентацій, список рекомендованих інформаційних джерел.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33906.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33906.pdf Size : 634569 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|