|
id: 33962
Title: Органічне виробництво в тваринництві. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки
Authors: Огороднічук Г.М.
Keywords: Самостійна робота, органічне виробництво, меетодичні вказівки
Date of publication: 2023-09-25 08:38:56
Last changes: 2023-09-25 08:38:56
Year of publication: 2023
Summary: Методичні вказівки з самостійної роботи студентів Органічне виробництво в тваринництві
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництв
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33962.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33962.pdf Size : 311793 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|