id: 34095
Title: Розробка технології варених дитячих ковбас збагачених амінокислотами
Authors: Новгородський Олег Володимирович
Keywords:
Date of publication: 2023-11-01 07:58:15
Last changes: 2023-11-01 07:58:15
Year of publication: 2023
Summary: Експериментально підтверджено перспективність використання комплексної рослинної добавкию із клітковини насіння гарбуза та насіння кіноа в технології м’ясних посічених напівфабрикатів, що дозволяє більш раціонально використовувати м’ясну сировину, виготовляти напівфабрикати з кращими вологозв’язувальною, вологоутримувальною здатностями, збагачені білком, збалансовані за амінокислотним складом та із нижчою собівартістю.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34095.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2023
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34095.pdf Size : 0 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|