id: 34285
Title: Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузі знань 20 «Аграрні на
Authors: Берник І.М., Бондар М.М.
Keywords:
Date of publication: 2023-10-30 13:34:38
Last changes: 2023-10-30 13:34:38
Year of publication: 2023
Summary: Методичні вказівки до виконання практичних занять студентами спрямовані на надання методичної допомоги при опануванні матеріалу з дисциплін «Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва», містять назви тем відповідно до робочої навчальної програми, виклад теоретичного матеріалу з методичними рекомендаціями та порадами, завданнями, тести для самоперевірки, рекомендовану літературу
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34285.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34285.pdf Size : 1138073 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|