id: 34837
Title: Січені напівфабрикати з рослинною сировиною
Authors: Новгородська Н.В.
Keywords: м’ясо птиці, сочевиця, рослинна сировина, напівфабрикат, м’ясний продукт, технологія, цінність, властивості
Date of publication: 2023-11-27 14:30:12
Last changes: 2023-11-27 14:30:12
Year of publication: 2023
Summary: Застосування рослинної сировини дозволяє поліпшити якісні характеристики готової продукції. Завдяки введенню до її складу біологічно активних компонентів лікарських рослин, овочів та фруктів, які збагачують продукт вітамінами, амінокислотами, органічними кислотами, мінеральними речовинами, поліфенольними сполуками і зменшують негативний вплив сполучної та жирової тканин м`ясної сировини на якість готового продукту. В Україні особливу актуальність набуває можливість використання в складі м`ясних продуктів бобових і зернових культур, а також овочів. Ці культури є джерелом біологічно активних речовин і харчових волокон, які змушують організм людини чинити опір шкідливому впливу навколишнього середовища.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34837.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості». 9-10 листопада 2023 року. м. Миколаїв. 2023.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34837.pdf Size : 3007816 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|