id: 34856
Title: Розробка технології печива зі шротом олійних культур
Authors: Волощук Олег Леонідович
Keywords: печиво пісочне, шрот, коноплі, насіння гарбуза, харчова цінність, якість, безпечність, рецептура, технологія
Date of publication: 2023-11-28 09:05:40
Last changes: 2023-11-28 09:05:40
Year of publication: 2023
Summary: Мета роботи – розроблення технології пісочного печива підвищеної харчової цінності зі шротами насіння конопель та насіння гарбуза. Об’єкт дослідження – технологія борошняних кондитерських пісочних виробів зі шротами з насіння конопель та насіння гарбуза. Предмет дослідження – шрот з насіння конопель, шрот з насіння гарбуза, пісочне тісто, пісочні вироби підвищеної харчової цінності. Встановлено, що використання шротів насіння конопель та насіння гарбуза в рецептурі є більш доцільним, спостерігається покращення органолептичних показників. При цьому найкращими показниками володів зразок в якому композиція шротів насіння конопель та насіння гарбуза у співвідношенні 2:1. Під час виконання досліджень було встановлено, що оптимальною кількістю додавання суміші шротів, яка не має негативного впливу на органолептичні показники даного продукту, є 20 % від маси борошна.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34856.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2023
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34856.pdf Size : 1042672 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|