id: 35123
Title: Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти студентів денної / заочної форми навчання зі спеціальностей: 242 Туризм і рекреація, 0
Authors: Скоромна О.І., Голубенко Т.Л., Разанова О.П.
Keywords:
Date of publication: 2023-11-28 14:58:35
Last changes: 2023-11-28 14:58:35
Year of publication: 2023
Summary: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам спеціальностей: 051 Економіка, 122 Комп’ютерні науки, 241 Готельно - ресторанна справа, 076 Підприємство, торгівля та біржова діяльність у вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва» денної та заочної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35123.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35123.pdf Size : 2133959 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|