id: 35463
Title: Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології
Authors: Коляновська Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2024-03-15 11:50:51
Last changes: 2024-03-15 11:50:51
Year of publication: 2024
Summary: Програма навчальної дисципліни це документ що визначає дидактичну модель дисципліни: загальний зміст, вимоги до знань і вмінь, загальний обсяг, вид підсумкового контролю. Рекомендовано для студентів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництва, галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології», другого (магістерського) освітнього рівня денної та заочної форми навчання
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35463.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35463.pdf Size : 873374 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|