id: 35470
Title: Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології»
Authors: Коляновська Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2024-03-15 13:19:30
Last changes: 2024-03-15 13:19:30
Year of publication: 2024
Summary: Програма навчальної дисципліни це документ що визначає дидактичну модель дисципліни: загальний зміст, вимоги до знань і вмінь, загальний обсяг, вид підсумкового контролю. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35470.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35470.pdf Size : 765800 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|