The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 35470
Title: Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології»
Authors: Коляновська Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2024-03-15 13:19:30
Last changes: 2024-03-15 13:19:30
Year of publication: 2024
Summary: Програма навчальної дисципліни це документ що визначає дидактичну
модель дисципліни: загальний зміст, вимоги до знань і вмінь, загальний обсяг,
вид підсумкового контролю.
Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і
переробки продукції тваринництва галузь знань 18 «Виробництво та
технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна
програма Харчові технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35470.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35470.pdf Size : 765800 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska