id: 35745
Title: Аналіз організації діяльності ТОВ «Азорель» та поради щодо їх покращення
Authors: Германюк Н.В.
Keywords: продукти харчування, органічне виробництво, аграрне підприємство, якість продукту
Date of publication: 2024-05-07 11:13:07
Last changes: 2024-05-07 11:13:07
Year of publication: 2024
Summary: У статті проаналізовані умови становлення та розвитку українського аграрного виробника ТОВ «Азорель», еволюція його розширення від невеликого сімейного господарства до підприємства регіонального значення з продукцією із власною торговою маркою. Проаналізовано принципові орієнтири аграрного виробництва на питання якості продуктів харчування, що спонукає підприємство притримуватися європейських стандартів. Здійснено діагностику підприємства за методом PEST та SNW-аналізу, що дозволило визначити сильні, слабкі сторони в управлінні підприємством та сформулювати рекомендації щодо покращення менеджменту. Сформульовано висновок, що автоматизація виробництва в майбутньому призведе до зменшення витрат на виробництво, збільшення продуктивності, разом з тим вплине на скорочення кількості робочих місць.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35745.pdf
Publication type: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Publication: Економіка та суспільство. 2024. Вип. 60. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/3640/3570 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-60-92
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35745.pdf Size : 1431751 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|