id: 36264
Title: Удосконалення технологічної лінії переробки овочів і фруктів з розробкою наповнювально-закупорювального пристрою
Authors: Максимчук Володимир Олександрович
Keywords: переробка продукції, потокова лінія, дозування, гравітаційний метод, цикл, герметизація.
Date of publication: 2024-05-28 08:19:51
Last changes: 2024-05-28 08:19:51
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота студента Максимчука В.О. на тему: ”Удосконалення технологічної лінії переробки овочів і фруктів з розробкою наповнювально-закупорювального пристрою”. Нова техніка і прогресивна технологія, яка при міняється в виробництві соків, а відповідно і вина, в більшості визначає технічний рівень консервної галузі в цілому. Техніка для розливу, закупорювання і оформлення готової продукції від дозування рідини черпаком до використання самих досконалих дозувальних автоматів, від ручної розливної машини до найновіших автоматів, від закупорювання вручну – до використання автоматичних закупорювальних машин. В роботі обґрунтовано необхідність модернізації дозувально-закупорювального пристрою. Запропоноване вдосконалення дозволяє збільшити асортимент і зменшити затрати енергії і людської праці при переробці овочів і фруктів. Проведено розрахунки технологічних операцій та підбір обладнання по них.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36264.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: 133 «Галузеве машинобудування»
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36264.pdf Size : 1608211 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|