id: 36328
Title: Операційний менеджмент готельно-ресторанних закладів
Authors: Грицаненко А.В.
Keywords: операційна система, система операційного менеджменту, готельно-ресторанний заклад, готельно-ресторанний бізнес, управлінський аналіз, бізнес-процеси, конкурентоспроможність
Date of publication: 2024-05-30 10:44:59
Last changes: 2024-05-30 10:44:59
Year of publication: 2024
Summary: В роботі уточнено сутність і місце операційного менеджменту в системі управління підприємством. З метою задоволення потреб стратегічного управління запропоновано розширити предметне поле аналізу операційної діяльності підприємств такими напрямами досліджень як аналіз ринкових можливостей підприємства, в межах якого мають вирішуватись такі завдання: аналіз конкурентоспроможності та конкурентних позицій підприємств на ринку, прогнозування обсягів виробництва та реалізації продукції з урахуванням ринкового попиту на продукцію, аналітичне обгрунтування асортиментної та цінової політики підприємства на основі маржинального аналізу. Виокремлено завдання аналізу операційної діяльності в розрізі дослідження окремих бізнес-процесів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36328.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36328.pdf Size : 1240516 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|