id: 36358
Title: Інструменти конфлікт-менеджменту підприємств ресторанного господарства
Authors: Коваленко С.В.
Keywords: заклад ресторанного господарства, конфлікт, управління конфліктами, конфлікти в закладі, корпоративні конфлікти, клієнт.
Date of publication: 2024-05-30 14:57:41
Last changes: 2024-05-30 14:57:41
Year of publication: 2024
Summary: Розглянуто теоретико-методичні засади управління конфліктами у підприємстві ресторанного господарства. Досліджено методологію формування теорії конфліктів та їх сутність, структуру конфліктів та дослідження існуючих моделей їх вирішення, особливості управління конфліктами у підприємствах ресторанного господарства. Наведено характеристику діяльності та оцінювання конфліктів у суші – бар «My Roll». Досліджено середовище функціонування суші – бар «My Roll». Наведено організаційно-економічну характеристику суші – бар «My Roll». Проведено оцінювання корпоративних конфліктів у діяльності суші – бар «My Roll» з метою удосконалення управління конфліктами у даному закладі ресторанного господарства. Запропоновано запровадження оцінювання задоволеності клієнтів з метою уникнення конфліктів у діяльності суші – бар «My Roll». Наведено рекомендації щодо підвищення кваліфікації персоналу з метою набуття навичок спілкування з конфліктними клієнтами у суші – бар «My Roll».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36358.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36358.pdf Size : 1255380 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|