id: 36494
Title: Інноваційні підходи до моделювання бізнес-процесів підприємств сфери гостинності
Authors: Флінтар Андрій Олегович
Keywords: інновації, ресторанне господарство, підприємства індустрії гостинності, бізнес-процеси, підприємство
Date of publication: 2024-06-05 08:25:09
Last changes: 2024-06-05 08:25:09
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито суть понять, які стосуються бізнес-процесів підприємства з позиції забезпечення їх інноваціності; подана характеристика підходів до формування та реалізації бізнес-процесів; здійснено обґрунтування необхідності та проведення процедур моделювання бізнес-процесів. Подана загальна характеристика особливостей функціонування підприємства та параметри його балансу, проаналізовано фінансові результати ресторану «Debi», рентабельність його діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36494.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36494.pdf Size : 1106124 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|