id: 36594
Title: Інноваційні підходи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Гуліватенко А.О.
Keywords: готель, конкурентоспроможність, інновація, інноваційна діяльність, готельне підприємство, готельна послуга.
Date of publication: 2024-06-06 14:56:39
Last changes: 2024-06-06 14:56:39
Year of publication: 2024
Summary: У сучасному невизначеному бізнес-середовищі стійкий інноваційний розвиток стає основою успіху компанії в конкурентному полі, дозволяючи досягти позитивного впливу від інноваційної діяльності через поєднання економічних, екологічних та соціальних аспектів для забезпечення кращих умов для майбутніх поколінь. Важливість теми сталого інноваційного розвитку визначається поліпшенням конкурентної позиції підприємства, зниженням вартості продукції та ефективним використанням інноваційного потенціалу через реалізацію інноваційних проєктів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36594.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36594.pdf Size : 2323476 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|