id: 36766
Title: Оцінка якості бринзи із суміші молочної сировини
Authors: Овсієнко С.М., Берник І.М., Новгородська Н.В., Новгородський О.В.
Keywords: бринза, молоко коров’яче, молоко козине, якість
Date of publication: 2024-07-30 15:08:17
Last changes: 2024-07-30 15:08:17
Year of publication: 2024
Summary: У статті обґрунтовується використання коров’ячого і козиного молока та їх сумішей при виробництві бринзи з метою поліпшення її якості та розширення асортименту розсільних сирів. Вивчено органолептичні та фізико-хімічні показники молока-сировини.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36766.pdf
Publication type: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Publication: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Серія "Харчові технології". 2024. Т. 26. № 101. С. 135-142. DOI: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10120
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36766.pdf Size : 1423788 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|