id: 36875
Title: Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня заочної форми навчання галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство» спеціальності 204
Authors: Разанова О.П.
Keywords: бджоли, утримання, селекція, продукція бджільництва, розведення, медоносна база
Date of publication: 2024-08-29 13:59:56
Last changes: 2024-08-29 13:59:56
Year of publication: 2024
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з освітньої компоненти «Технологія виробництва продукції бджільництва». У методичних вказівках наводиться зміст практичних занять, описано критерії оцінювання, засоби контролю, тести для самоконтролю. Призначено для аудиторних занять здобувачів вищої освіти заочної форми навчання за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36875.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36875.pdf Size : 795771 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|