id: 3711
Title: Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату при зберіганні
Authors: О. П. Прісс, В. Ф. Жукова
Keywords: зберігання, плоди томату, антиоксиданти, мікробіологічні хвороби, фізіологічні розлади
Date of publication: 2011-11-16 16:05:07
Last changes: 2011-11-16 16:06:03
Year of publication: 2011
Summary: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень розвитку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповільнити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3711.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2011. Випуск 7(47)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3711.pdf Size : 336419 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|