id: 37745
Title: Нут – толерантність до тепла і посухи. Вплив на розвиток, врожайність та складові врожаю
Authors: Гончар М.В.
Keywords: Білки, раціон, нут, попит
Date of publication: 2024-11-19 08:05:45
Last changes: 2024-11-19 08:05:45
Year of publication: 2024
Summary: Нут (Cicer arietinum L.) є важливою рослиною, яка забезпечує продуктами харчування зростаюче населення світу. Зі зростанням населення планети зростає попит на білки, вироблені з екологічно чистих джерел, що призводить до зміни раціону харчування на користь білків рослинного походження.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37745.pdf
Publication type: Тези доповідей
Publication: Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих вчених: матеріали ІІ Всесвітньоукраїнської науково-практичної конференції, 14-15 травня 2024 р. м. Полтава, 2024. С. 11-14. URL: https://drive.google.com/file/d/1ky1nD10PZ9Lf1I
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 37745.pdf Size : 1158016 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|