id: 37782
Title: Luxury – сервіс в готельно-ресторанній сфері
Authors: Пасічник Руслани Володимирівни
Keywords: luxury – сервіс, послуга, VIP-споживачі, конкурентоспроможніст, готельно-ресторанний заклад, сервісні стратегії, гостинність
Date of publication: 2024-11-20 13:30:07
Last changes: 2024-11-20 13:30:07
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на тему «Luxury – сервіс в готельно-ресторанній сфері» на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». У першому розділі викладено теоретичні аспекти якості готельно-ресторанних послуг luxury-сервісу, описано механізм управління якістю послуг у готельно-ресторанних закладах та здійснено оцінку якості продукції та послуг готельно-ресторанного бізнесу. У другому розділі досліджено рівень якості надання послуг готельно-ресторанним закладом «Rich», який розташований у м. Вінниця. Проведено аналіз основних економічних показників господарської діяльності даного закладу. Охарактеризовано управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного закладу «Rich» на ринку Luxary послуг. У третьому розділі запропоновано основні напрями удосконалення якості послуг в готельно-ресторанній сфері за рахунок luxury – сервісу. Розглянуто впровадження сервісних стратегії суб’єкта гостинності для сегментів VIP-споживачів та диверсифікацію як інструмент управління бізнес-процесами бутік-готелю «Rich» в сфері luxary сегмента.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37782.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 37782.docx Size : 554762 byte Format : Text file docx Access : Only for VNAU users
| |
|
|