id: 37927
Title: Удосконалення технології комбінованих молочно – рослинних продуктів
Authors: Сорока Вікторія Миколаївна
Keywords: функціональні продукти, нутрієнти, пробіотики, зернові продукти, молочно – соєві продукти
Date of publication: 2024-11-26 09:01:45
Last changes: 2024-11-26 09:01:45
Year of publication: 2024
Summary: В Україні виробництво функціональних продуктів харчування поступово підвищується. Все більше випускається продуктів, збагачених біологічно активними речовинами та іншими необхідними для здоров`я людини нутрієнтами.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37927.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 37927.docx Size : 334075 byte Format : Text file docx Access : Only for VNAU users
| |
|
|