id: 38033
Title: Удосконалення технології твердого сичужного сиру з підвищеною біологічною та харчовою цінністю
Authors: Баранова Юлія Вікторівна
Keywords: сиропридатність, закваска, сир, кедрові пластівці, технологія, якість
Date of publication: 2024-11-28 15:14:40
Last changes: 2024-11-28 15:14:40
Year of publication: 2024
Summary: Експериментально встановлено, що додавання пластівців кедрового горіха у кількості 5–10% маси сирного зерна надає сиру виражений горіховий смак і аромат, підвищує вміст амінокислот (зокрема валіну, ізолейцину, лейцину, лізину та триптофану) та покращує біологічну цінність продукту. Зокрема, вміст більшості амінокислот у дослідному сирі перевищує або відповідає стандартам ФАО/ВОЗ, за винятком метіоніну і цистину, для яких скор дещо нижчий.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38033.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38033.docx Size : 721626 byte Format : Text file docx Access : Only for VNAU users
| |
|
|