id: 38034
Title: Удосконалення технології печива за рахунок апіпродуктів
Authors: Лиса Василина Михайлівна
Keywords: вівсяні пластівці, печиво, бджолине обніжжя (пилок), показники, якість
Date of publication: 2024-11-28 15:15:37
Last changes: 2024-11-28 15:15:37
Year of publication: 2024
Summary: Для дослідження було розроблено п’ять зразків вівсяного печива з різним вмістом бджолиного пилку (1% і 3%) у сухому подрібненому вигляді та в розчиненому у вершковому маслі. Найвищі органолептичні показники отримав зразок №4 (1% розчиненого пилку), який відзначився гармонійним смаком, м’якою текстурою та привабливим зовнішнім виглядом.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38034.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38034.docx Size : 8757484 byte Format : Text file docx Access : Only for VNAU users
| |
|
|