id: 38133
Title: Удосконалення технології пісочного печива за використання нетрадиційної сировини і добавок
Authors: Гризлій Олександр Васильович
Keywords: печиво пісочне, нетрадиційні добавки, рецептура, технологічна схема, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, харчові волокна.
Date of publication: 2024-12-04 08:36:53
Last changes: 2024-12-04 08:36:53
Year of publication: 2024
Summary: На сучасному етапі особливої актуальності набувають питання збалансування складу пісочного печива, яке характеризується високим вмістом жирів, вуглеводів та низьким – білків, харчових волокон, вітамінів, мінеральних речовин тощо і за хімічним складом не відповідає вимогам нутріціології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38133.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: Кваліфікаційна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38133.docx Size : 166480 byte Format : Text file docx Access : Only for VNAU users
| |
|
|