id: 38192
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціал
Authors: Голубенко Т.Л.
Keywords:
Date of publication: 2024-10-03 12:55:41
Last changes: 2024-10-03 12:55:41
Year of publication: 2024
Summary: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціал
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38192.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38192.pdf Size : 1337727 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|