id: 3838
Title: Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"
Authors: Ю. М. Подолян, Г. М. Огороднійчук
Keywords: пробіотична добавка, курчата-бройлери, пробіотик "Ентеро-актив"
Date of publication: 2012-01-30 13:58:59
Last changes: 2012-01-30 13:58:59
Year of publication: 2012
Summary: Виявлено, що додаткове споживання пробіотичної добавки курчатами-бройлерами справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м’язів. Слід відзначити, що м"ясо птиці за дії пробіотика більш соковите, ніжне та дієтичне. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3838.pdf
Publication type: Статті
Publication: 440 Вінниця
In the collections : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3838.pdf Size : 243102 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|