id: 4439
Title: Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.130 201 –“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Authors: Панько В.В.
Keywords:
Date of publication: 2012-03-28 16:33:05
Last changes: 2012-03-28 16:33:05
Year of publication: 2012
Summary: Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, питання самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4439.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло І.Ю.
File : 4439.pdf Size : 608268 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|