|
id: 4440
Title: Загальна технологія харчових технологій. Програма з навчальної практики для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та і
Authors: Новгородська Н. В., Новаленко Н. О.
Keywords:
Date of publication: 2012-03-28 08:24:50
Last changes: 2012-03-28 08:24:50
Year of publication: 2012
Summary: Робоча програма з навчальної практики студентам факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», програма призначена для формування у студентів цілісного узагальненого уявлення про технологічні закономірності перетворюючої діяльності людини у сфері харчової промисловості.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4440.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло І.Ю.
File : 4440.pdf Size : 516548 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|