id: 4732
Title: Вплив рівня жиру у раціонах курей-несучок на жирнокислотний склад яєць
Authors: С. В. Цап, В. В. Микитюк
Keywords: кури-несучки, раціон, яйця, жирні кислоти, білково-жировий концентрат
Date of publication: 2012-07-25 13:30:44
Last changes: 2013-09-03 12:51:01
Year of publication: 2012
Summary: Вивчено вплив використання сухих рослинних жирів на продуктивність курей-несучок та жирнокислотний склад яєць. Включення рослинних жирів у комбікорми птиці сприяло підвищенню несучості на 2,1-10,1 %, покращенню якісних показників та жирнокислотного складу яєць.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4732.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 4732.pdf Size : 312526 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|