id: 4796
Title: Зміна технологічних характеристик м"якого сиру, залежно від вмісту в ньому житніх висівок
Authors: Г. О. Наговська, Ю. Р. Гачак, М. В. Козак, Т. І. Бондаренко
Keywords: харчові волокна, сичужні сири, житні висівки, пастеризація, сирні згустки
Date of publication: 2012-07-27 13:09:40
Last changes: 2013-09-04 14:20:30
Year of publication: 2012
Summary: Зернові висівки позитивно впливають на процеси накопичення розчинних азотистих сполук, ферментів і створюють більш сприятливі умови для коагуляції білків молока і зневоднення сирного згустку. М’який сир «Фета» з додаванням житніх висівок буде новим продуктом лікувально-профілактичного напрямку, який розширить асортимент продукції і підвищить їх біологічну та харчову цінність.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4796.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 3(61)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 4796.pdf Size : 315864 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|