id: 4798
Title: Білково-якісний показник яловичини збагаченої біологічно-активними речовинами
Authors: М. З. Паска, І. С. Ромашко
Keywords: м"ясо, м"ясна сировина, біологічно-активні речовини,
Date of publication: 2012-07-27 13:27:13
Last changes: 2013-09-04 14:52:24
Year of publication: 2012
Summary: М"ясо збагачене біологічно-активними речовинами, які є у доступній активній формі, характеризувалось найбільш високою харчовою цінністю та покращеними функціонально-технологічними властивостями, що дасть змогу ефективно використовувати м"ясну сировину та отримувати м"ясопродукти функціонального призначення.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4798.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 3(61)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 4798.pdf Size : 318788 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|