|
id: 5248
Title: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Бігун П.П., Новгородська Н.В.
Keywords:
Date of publication: 2008-04-21 09:40:13
Last changes: 2008-04-21 09:40:13
Year of publication: 2008
Summary: Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5248.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5248.pdf Size : 373940 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|