id: 5440
Title: Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Authors: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2012-12-26 09:54:18
Last changes: 2012-12-26 09:54:18
Year of publication: 2012
Summary: Програманормативної навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальність 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5440.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5440.pdf Size : 389371 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|