id: 5537
Title: Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
Authors: А. В. Гуцол, Н. С. Діхтярук
Keywords: БВД, свині, згодовування, м’ясо, амінокислоти
Date of publication: 2013-01-23 10:52:41
Last changes: 2013-09-05 11:13:41
Year of publication: 2012
Summary: Показано, що серед амінокислот м’язової тканини молодняку свиней біологічно активна добавка Вітапрот-БТУ в раціоні зумовлює збільшення вмісту валіну та ізолейцину, добавка Провімі-Стандарт вірогідно не впливає на амінокислотний склад білків м’язової тканини.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5537.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5537.pdf Size : 273726 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|