id: 5565
Title: Термостійкість молока корів залежно від технології підготовки корів до літнього періоду
Authors: Т. В. Поліщук
Keywords: молоко, лактація, отели, система, утримання, період, перехідний, поетапна, термостійкість
Date of publication: 2013-01-24 09:02:35
Last changes: 2013-09-05 13:55:38
Year of publication: 2012
Summary: Розроблено бальну систему оцінки термостійкості молока, що дає змогу не лише встановити абсолютний показник термостійкості у балах, але й порівняти вплив на неї технологій утримання корів за допомогою біометричної обробки. Доведено, що технологія поетапної підготовки до літнього періоду та утримання корів за стійлово-вигульною системою з використанням кормових столів і пасовищ дає змогу не тільки зберегти термостійкість, а й підвищити її.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5565.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5565.pdf Size : 256081 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|