id: 5577
Title: Використання біфідобактерій та ентерококів у створенні нових кисломолочних напоїв
Authors: В. В. Власенко, Л. М. Крижак, В. М. Шаваран, О. Б. Штенська
Keywords: пастеризоване молоко, кисломолочний продукт, біфідобактерії, ентерокок, «Ентеробіфід»
Date of publication: 2013-01-24 10:27:30
Last changes: 2013-09-05 14:27:59
Year of publication: 2012
Summary: Проаналізовано і узагальнено використання культур для виробництва кисломолочного напою, який містить у своєму складі біфідобактерії (Bifidobacterium longum) та ентерококи (Enterococcus faecium). Отриманий продукт має лікувально-профілактичні властивості і виготовляється без додавання стабілізаторів і консервантів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5577.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5577.pdf Size : 277575 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|