id: 5580
Title: Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі
Authors: О. М. Семенов, О. В. Ткач, К. С. Смольчук
Keywords: пакування, матеріал, мікроорганізм
Date of publication: 2013-01-24 10:49:49
Last changes: 2013-09-05 14:34:29
Year of publication: 2012
Summary: Сукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, дозволяють наблизитися до виконання умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "…стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару…".
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5580.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5580.pdf Size : 312487 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|