id: 5631
Title: Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до виконання лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-05 10:05:04
Last changes: 2013-02-05 10:05:04
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки до лабораторних занять розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5631.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5631.pdf Size : 960917 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|