|
id: 5635
Title: Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Authors: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-05 10:47:20
Last changes: 2013-02-05 10:47:20
Year of publication: 2013
Summary: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Технологія переробки молока» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5635.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5635.pdf Size : 578927 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|