|
id: 5659
Title: Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Authors: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-05 15:14:21
Last changes: 2013-02-05 15:14:21
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5659.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5659.pdf Size : 895796 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|