id: 5685
Title: Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Скоромна О.І., Польовий Л.В., Власенко В.В., Чудак Р.А., Постернак Л.І., Кучерявий В.П., Бережнюк Н.А.,
Keywords:
Date of publication: 2013-02-05 08:13:27
Last changes: 2013-02-05 08:13:27
Year of publication: 2013
Summary: Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості. Підготовка фахівців у Вінницькому національному аграрному університеті здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Молодший спеціаліст», «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр» за відповідними освітньо-професійними програмами ступенево або неперервно залежно від вимог до рівня оволодіння сукупністю умінь та навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5685.pdf
Publication type: Програми вступних фахових випробувань
In the collections : Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5685.pdf Size : 395968 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|