id: 5712
Title: Технохімічний контроль. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7. 091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
Authors: Новгородська Н. В., Блащук В. В.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-27 08:32:03
Last changes: 2013-02-27 08:32:03
Year of publication: 2013
Summary: Дисципліна «Технохімічний контроль» входить до циклу професійної та практичної підготовки бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Предметом дисципліни є сукупність знань з основних видів і методів контролю якості сировини, продукції і технологічних процесів та набуття практичних умінь і навичок по організації та веденню контролю виробництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5712.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5712.pdf Size : 1126690 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|