id: 5742
Title: Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с
Authors: Паламарчук І.П. , Берник І.М. , Фіалковська Л.В., Янович В.П. , Паламарчук В.І.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-27 10:00:20
Last changes: 2013-02-27 10:00:20
Year of publication: 2013
Summary: Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції денної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5742.pdf
Publication type: Навчальні посібники
In the collections : Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5742.pdf Size : 2097016 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|