id: 5822
Title: Інформаційні технології в інженерних розрахунках м’ясної галузі Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».Форма навчання денна.
Authors: Волонтир Л.О., Матвієнко О.Л., Дусанюк С.В.
Keywords:
Date of publication: 2013-03-27 09:58:26
Last changes: 2013-03-27 09:58:26
Year of publication: 2013
Summary: Методичні вказівки з дисципліни «Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності митних органів» містять структуру дисципліни, теоретичні відомості, комплекс індивідуальних лабораторних робіт, призначених для вивчення інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності митних органів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5822.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5822.pdf Size : 1690266 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|