|
id: 5910
Title: Технологія переробки птиці. Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять для студентів спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Authors: Бігун П.П.
Keywords:
Date of publication: 2013-04-24 10:10:08
Last changes: 2013-04-24 10:10:08
Year of publication: 2013
Summary: Розроблені відповідно до навчального робочого плану спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" і програмою дисципліни.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5910.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5910.pdf Size : 698551 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|